instagramm.ru

Oppdater flash player for spill i klassekamerater. Vi fikser problemet med Adobe Flash Player i Odnoklassniki

Hvorfor virker ikke Adobe Flash Spiller i Odnoklassniki og hvordan løser jeg dette problemet?

Du står overfor en situasjon der en video eller et spill i Odnoklassniki ikke fungerer, og du blir bedt om å laste ned og installere Adobe Flash Player? I denne artikkelen vil jeg fortelle deg hva du skal gjøre.

Hvorfor fungerer ikke flash-spilleren i Odnoklassniki?

Det kan være 2 grunner:

1. Du har det ikke installert;
  2. Du må oppdatere Adobe Flash Player til siste versjon.

Problemet er typisk for nettlesere der spilleren ikke er installert som standard. For eksempel i Operaen.

Når du ser på en video eller starter et spill i Odnoklassniki, vises et vindu som ser omtrent slik ut:

Hvordan installere eller oppdatere Adobe Flash Player i Odnoklassniki

Løsningen for begge tilfeller er universell. Følg instruksjonene trinn for trinn:

1. Følg lenken Adobe Flash Player;
  2. På siden som åpnes må du klikke på "Installer" (selv om du bare trenger å oppdatere, installer likevel);
  3. Du vil bli bedt om å laste ned installasjonsfilen til datamaskinen din. Det er bedre å laste ned til skrivebordet for ikke å søke lenge;
  4. Denne filen bør startes ved å dobbeltklikke på venstre museknapp;
  5. Følg installatørens instruksjoner.

Sunn! Hvis du ikke lenger vil møte problemet med å oppdatere og installere Adobe Flash Player, anbefaler jeg å laste ned

Hei alle sammen! De fleste av brukerne som er registrert i sosialt nettverk Odnoklassniki ser ofte forskjellige videoer eller spiller spill som ble lagt ut på selve tjenesten.

Men for at all funksjonaliteten til det sosiale nettverket skal vises i normal form, må du ha en plug-in for å spille av nettleserbasert flash-innhold kalt "Adobe Flash Player" installert i nettleseren din. Og han, som en hvilken som helst annen plug-in, kan når som helst, noen ganger helt uhensiktsmessig, mislykkes. Så i dag vil vi vurdere hovedårsakene til dette problemet og prøve å fikse dem.

Så mens du søker mulig årsak forekomsten av et problem, bør det tas i betraktning at måten å samhandle med flash-innhold på tjenesten (videoer eller spill) ikke er forskjellig fra andre sosiale nettverk, for eksempel VKontakte.

Med andre ord, det første du ikke bør klandre for forekomsten av feil med avspilling av videoinnhold eller et hvilket som helst nettleserspill er selve det sosiale nettverket, men oftest er det installert programvare. Vi vil ikke vurdere alle mulige kilder til problemet i detalj, men betinget dele dem inn i 2 grupper. Så la oss komme i gang.

Faktor 1 - Feil inne i nettleseren

Siden all tiden vi bruker på Internett, bruker vi konstant nettlesere og utvidelsene installert i dem som optimaliserer nettleseren. Basert på dette kan man forstå at det første man må gjøre når det oppstår en feil med tilgang til flash-innhold på siden er å forsikre seg om at det er nettleseren eller dens utvidelser som ikke fungerer.

For å gjøre dette, må du gå til en annen side som vil være vert for flash-innhold og se om det vil fungere som det skal. For dette har Adobe-konsernet forresten laget en egen nettside, som du kan gå til ved å klikke på lenken nedenfor.

Så hvis problemet ligger nettopp i utvidelsen, er det to veier å gå.

1) Du må installere den oppdaterte versjonen av utvidelsen. Nedenfor vil vi legge ved instruksjoner for nettleseren Opera, men siden alle nettlesere har pluss eller minus lignende algoritmer, kan det hjelpe deg selv om du har en annen nettleser installert.

2) Hvis oppdatering av versjonen av utvidelsen ikke hjalp deg, er det ganske mulig at du på en eller annen måte bare har slått den av i nettleserinnstillingene. Vi har allerede snakket om hvordan Adobe Flash Player-pluginen er aktivert.

Faktor 2 - Problemer med utvidelsesfiler

I tilfelle du gjentok alle instruksjonene ovenfor, men ikke fikk noe resultat i retur, bør du installere utvidelsen på nytt.

Denne prosedyren bidrar til å "reanimere" utvidelsen i hundre prosent av tilfellene. Så for dette gjør vi følgende:

1) Gå til "Start"-menyen og skriv "Legg til eller fjern programmer" i søkefeltet, hvoretter vi går til delen med samme navn, som vil vises i resultatene.

2) Neste i denne menyen må du finne plugin "Adobe Flash Player". Vanligvis er den plassert helt øverst. Etter det, høyreklikk på den og velg "Slett"-funksjonen. Følg deretter veiviserens instruksjoner for å avinstallere programmet.

3) Nå starter vi datamaskinen på nytt.

Etter det gjenstår det bare å installere selve plugin-en. Vi har også snakket om hvordan dette gjøres tidligere. For å lese denne artikkelen, følg lenken nedenfor.

Dataspill er fortjent veldig populære blant brukere i alle aldre. Det finnes ingen bedre måte å slappe av, tilbringe spennende fritid og hvile. Ulike sosiale nettverk tilbyr medlemmene sine et stort utvalg av nettspill av alle sjangere. Odnoklassniki-ressursen er ikke noe unntak fra denne regelen. Mange av oss husker med glede Farm Frenzy og andre interessante leker. Men noen ganger vil ikke et spill i Odnoklassniki basert på flash-animasjon starte og krever installasjon eller oppdatering av en slags plugin. Hva skal man gjøre i en slik situasjon?

Hvis du vil se videoer, lytte til musikk, bruke Internett-telefoni og spille spill på Odnoklassnikis nettsted for sosiale nettverk, må en spesiell plug-in installeres i nettleseren din - Adobe Flash Player, som kontinuerlig må oppdateres til den siste gjeldende versjon. Lignende plugins finnes for alle populære nettlesere.

Alternativ 1: Plugin-installasjon

I mange nettlesere er Adobe Flash Player inkludert som standard, men den kan ha blitt fjernet eller den fungerer kanskje ikke som den skal. La oss prøve å installere en flash-spiller ved å bruke Odnoklassnikis sosiale nettverksside.

1. Vi åpner nettstedet odnoklassniki.ru i nettleseren, skriv inn påloggingsinformasjonen og passordet, i øvre høyre hjørne av siden nær den lille avataren, klikk på trekantikonet.
  2. Velg elementet i menyen som åpnes "Hjelp".
  3. I referanseinformasjonsdelen av ressursen i søkefeltet begynner du å skrive: "Adobe Flash Player". På høyre side av siden i resultatene finner vi varen "Hvordan installerer jeg Adobe Flash Player?". Klikk på den med venstre museknapp.
  4. I svaret som åpnes, i første avsnitt ser vi en lenke til nettstedet til plugin-utvikleren. Vi klikker på den LMB.
  5. Vi kommer til nedlastingssiden for flash player. Systemet oppdager automatisk nettleseren din, Windows-versjon og region. Hvis du ikke vil installere ekstra antivirusprogramvare, fjerner du merket for de aktuelle boksene. Når du har bestemt deg, trykker du på knappen "Installere nå".
  6. I det neste vinduet, les nøye instruksjonene for videre handlinger.
  7. I nettleseren går du til mappen for nedlastede filer. For eksempel, i Google Chrome, for dette må du trykke på tjenesteknappen med tre vertikale prikker og velge linjen i rullegardinmenyen "Nedlastinger". Du kan bruke en hurtigtast Ctrl+J.
  8. I mappen med nedlastede filer finner vi flash player-installasjonsprogrammet og kjører det.
  9. Installasjonsprogrammet begynner å laste ned de nødvendige filene. Dette tar flere minutter avhengig av hastigheten på internettforbindelsen din.
  10. Deretter må du lukke nettleseren og klikke på knappen "Fortsette".
  11. Den siste delen av installasjonen begynner. Vi venter et par minutter.
  12. Systemet informerer deg om fullføringen av plugin-installasjonen. Det gjenstår å trykke på knappen "Klar" og begynn å spille i Odnoklassniki.
  13. Alternativ 2: Oppdater plugin-en

Hvis Adobe Flash Player allerede er installert i nettleseren din, kan spillet som er lastet ned i Odnoklassniki kreve at du oppdaterer det til den nyeste versjonen. Vi godtar og følger instruksjonene til systemet. Du kan lære i detalj hvordan du oppdaterer plugin-en riktig i en annen artikkel på nettstedet vårt ved å klikke på lenken nedenfor.

Som du kan se, er det ikke noe vanskelig å laste ned flash-spilleren som kreves for å spille spill i Odnoklassniki. Bruk tid på sosiale nettverk med fordel og glede.

Det sosiale nettverket Odnoklassniki, som enhver annen lignende Internett-ressurs, krever installasjon av Adobe Flash Player-programmet, som du kan se videoer med, lytte til musikk, spille spill og så videre. Når du bruker dette sosiale nettverket, står mange mennesker overfor problemet med å laste ned musikk, spill og videoer på grunn av det faktum at flash-spilleren i Odnoklassniki ikke fungerer for dem. Denne artikkelen vil hjelpe deg med å løse dette problemet.

Grunnene

Du må forstå hvordan du finner ut hvorfor flash-spilleren ikke fungerer, og denne feilen oppstår når du laster spillet:

Det er bare to grunner:

• Adobe Flash Player er ikke installert på datamaskinen;
  • en utdatert versjon er installert som må oppdateres;
  • en feil innstilling er gjort.

Feilsøking av dette problemet handler om å installere eller oppdatere programmet.

Installasjonsveiledning

1. For å installere en flash-spiller må du først laste den ned gratis fra den offisielle nettsiden. bør gå til offisiell side produsent, på høyre side vil det være en gul inskripsjon "installer nå", du må klikke på den. Du bør også være oppmerksom på den totale filstørrelsen, som i dette tilfellet er 20,73 MB, if HDD datamaskinen er full, vil ikke nedlastingen finne sted.
  2. Etter å ha trykket, vil det være en initialiseringsprosedyre.
  3. Da åpnes et vindu med valg av hvor filen skal lastes ned. Her må du velge en bestemt mappe på datamaskinen din, og deretter klikke på "lagre"-knappen nederst i høyre hjørne.
  4. Filen vil lastes ned, så må du åpne den.
  5. Et vindu åpnes der du må velge "kjør", deretter vil installasjonsvinduet dukke opp, hvor det er ønskelig å velge det første elementet: "tillat adobe å installere oppdateringer", slik at programmet vil oppdatere seg selv under drift.

6. Etter at nedlastingsprosedyren starter, overstiger vanligvis ikke nedlastingsvarigheten fem minutter, hastigheten avhenger i stor grad av kvaliteten på Internett-tilkoblingen.
  7. Nedlastingen fullføres, og den vil fortelle deg om å lukke nettleseren din hvis den er åpen.

Oppdater

For å oppdatere programmet, må du også gå til den offisielle nettsiden og gjenta trinnene ovenfor, etter at installasjonen er fullført, vil flash-spilleren bli oppdatert. Oftest oppdaterer programmet seg selv. Derfor er det ikke nødvendig å vite hvordan du oppdaterer flash-spilleren.

Hva du skal gjøre hvis en feil installasjon ble utført

Noen ganger hender det at installasjonen ble gjort feil, ikke helt, og så videre. Som et resultat fungerer ikke applikasjonen. For å bli kvitt denne feilen, bør du avinstallere programmet fullstendig og deretter installere det på nytt. Avinstallering skjer via kontrollpanelet:

Gjenta deretter trinnene beskrevet i avsnittet "Installasjonsinstruksjoner".

Prosedyren for å installere og oppdatere Adobe Flash Player er ikke så komplisert - etter å ha lest instruksjonene, kan absolutt hvem som helst håndtere det.

Laster inn...